SCHOLEN

We gaan er samen een techniekfeestje van maken. De basisscholen verdelen wij in drie shifts over de dag met verschillende begintijden. Hierdoor blijft het overzichtelijk en veilig.

Voor groep 8

De klas wordt verdeeld in groepjes van gemiddeld 10 leerlingen en zij volgen drie of vier workshops. Elk groepje heeft een ander programma. Om teleurstellingen te voorkomen: niet iedereen neemt iets mee naar huis. De workshops worden aangeboden door bedrijven uit de regio. De leerlingen ontdekken deze dag hoe veelzijdig techniek is. 

Voorwaarden deelname

Elke basisschool krijgt een draaiboek met (aanvangs)tijden, workshops en het aantal leerlingen per groepje per klas. Graag vooraf de groepjes indelen en hierbij begeleiding regelen. Ouders, verzorgers, opa’s en oma’s zijn van harte welkom om de leerlingen naar de verschillende workshops te begeleiden.  

Deelname is gratis, maar om teleurstellingen te voorkomen, is het niet meer mogelijk om na de sluitingsdatum uw deelname nog te annuleren. Wilt u toch annuleren, dan zijn wij helaas genoodzaakt om € 500,– door te berekenen. Wij hopen op uw begrip hiervoor. 

Aanmelden

Voorbereidingen in de klas

We verwachten van de leerkracht dat de leerlingen zijn voorbereid. Onderstaande filmpjes kunt u hiervoor gebruiken.

We zien uw formulier graag tegemoet! Stuur hem nog in voor de zomervakantie, want vol is vol.